Video // Cum rupem cercul vicios al violenței domestice? Sfaturi practice pentru acces la justiție

Dacă vă confruntați cu violență în familie, sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor din motivul violenței domestice, acest film e pentru dvs. Aflați care sunt pașii, ce specialist și cu ce anume vă poate ajuta.

De ce este nevoie de a obține suport de la un angajat al poliției, de la asistentul social, de la avocat care ofesră servicii garantate de stat, de la medicul de familie?

Povestea Mariei poate fi similară cu poveștile a sute de femei din Moldova. De aceea ne-am propus să explicăm într-o manieră accesibilă, la ce servicii pot apela persoanele, ce fel de ajutor pot solicita dacă se confruntă cu violența în familie.

Sperăm că am reușit să vă comunicăm informația necesară și să vă împuternicim ca să spargeți cercul vicios al violenței.

Materialul video este pregătit de către Centrul de Drept al Femeilor în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de UNDP Moldova, în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale, cu suportul financiar al Suediei.

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media