AO Fiecare Contribuie pentru Schimbare anunță concurs deschis al ofertelor de preț pentru procurarea și montarea unui sistem de ventilare / condiționare

or. Criuleni, 25 octombrie, 2022

AO Fiecare Contribuie pentru Schimbare solicită oferte de preț pentru procurarea și montarea unui sistem de ventilare și condiționare a aerului, potrivit pentru iarnă și vară.

Încăperile sunt destinate atât pentru activități cu copiii, cât și pentru birouri ale specialiștilor. În cadrul încăperilor vor fi instalate echipamente de terapie senzorială, care sunt costisitoare și necesită o bună ventilație, pentru a nu fi puse în pericol de funcționare.

Condiții tehnice:
Suprafața spațiului – 100 metri pătrați, două spații alăturate, două uși externe, fereastră – vitrină. Încăperile se află la parterul clădirii.

Sistemul trebuie să fie reglabil automat, cu posibilitatea de a stabili temperatură diferențiată pe timp de noapte și zi. Vara sistemul va fi folosit pentru răcirea aerului, iarna – pentru încălzirea încăperilor. Sistemul trebuie să fie cât mai eficient ca și cost de întreținere și consum de energie.

Oferta comercială trebuie să includă costul echipamentului propus, denumirea, marca și producătorul, capacitatea să corespundă metrajului încăperilor.

Oferta va include transportarea până la locul destinației, lucrările de montare, service în perioada de testare, toate executate de către ofertant.

Termen de montare a echipamentului – 1 saptamână.

Oferta trebuie să fie prezentată în MDL/USD, cu TVA inclus.

Termen limită de prezentare a ofertelor – 31 octombrie 2022.

Adresa pentru oferte: office@fcps.md; tel pentru informații: 068474000.

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media