Când mintea cere odihnă și sufletul – hrană, pornim la drum în echipă

La mijlocul lunii septembrie, după o vară încordată cu multe proiecte, unele de scurtă durată, dar de intensitate maximă, echipa FCPS a simțit nevoia de a se detașa un pic de grijile și sarcinile de la birou. Cel mai bun remediu, știut de toat lumea, e să iei la pas dealurile, malurile, satele, să schimbi anturajul și să cunoști oameni noi.

Anume aceste componente, plus jocuri interactive pentru consolidarea echipei, ne-au pregătit gazdele acestei escapade: Pensiunea ACTIVIS Teambuilding, din s. Pohrebea, r. Dubăsari. Cu toată dragostea pentru locurile natale, pe care e gata să o împartă cu oaspeții săi, Petru Bondari, gazda pensiunii, ne-a ghidat pe potecile copilăriei lui, ne-a povestit legendele știute de el despre locurile pohrebene, ne-a arătat vederile care-ți taie respirația și la care vrei să mai revii.

Dar o echipă nu e echipă, dacă nu-și pune la încercare abilitățile de colaborare și de exersare a sarcinilor comune. Așa am făcut și noi ca să ne convingem că putem fi organizați, că ne completăm reciproc, că știm să muncim, dar și să ne odihnim eficient.

Emoțiile olfactive ne-au fost satisfăcute de bucatele pregătite de bucătăreasa de la pensiune, iar cafeaua de bun venit în foișorul superb o vom ține minte încă multe dimineți răcoroase de toamnă!

”A fost o zi minunată petrecută frumos și plina de pozitiv, mulțumim frumos!” (Victoria Cazacu)

”Superba zi! Cu emoții și lecții învățate! Suntem super tari!” (Mariana Grajdian)

Foarte bune exercitii pe care echipa le-a depășit cu brio! Cooperarea și comunicarea între voi era plăcut de urmărit. Mă bucur că a fost o zi extrem de cooperantă, cu multe emotii pozitive.” (a urmărit de la distanță Olga Lîsenco)

”O zi super de tot! Din toate punctele de vedere, cu emotii la maxim. Mulțumim pentru această zi” (Ina Cazacu)

”O zi de neuitat! Mulțumim frumos pentru tot ce faceți penatru noi!” (Iulia Cojocari)

”Mulțumim pentru o zi plina de emoții pozitive” (Maria Petcov)

Activitatea a fost posibilă grație susținerii financiare a partenerilor noștri, IM Swedish Development Partner.

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media