Drepturi egale înseamnă atitudine egală! (video, foto)

A devenit o tradiție, la 3 decembrie, ca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, în or. Criuleni, să fie consemnată printr-o acțiune civică de sensibilizare a opiniei publice asupra necesității respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități.

Și în acest an n-am deviat de la tradiție, iar ținând cont de toate circumstanțele, am organizat un flash-mob în aer liber. Mesajul pe care l-am lansat în spațiul public a fost același: Schimbăm atitudini – schimbăm vieți, destine.

Echipa FCPS a distribuit materiale informative, iar unii cetățeni au avut a spune istorii personale, opinii, la tema cât de mult se bucură persoanele cu dizabilități din țara noastră de drepturile și libertățile comune. I-am rugat să ia loc pe ”Scaunul sincerității” și să fie sinceri, la rândul lor.

Vedeți în foto și video cum a fost:

     

Materialele pentru activitate au fost procurate cu sprijinul financiar al Agenței de Dezvoltare din Republica Cehă, prin intermediul ADRA Cehia și implementat de ADRA Moldova în parteneriat cu SOS Autism în cadrul proiectului ”Ajutor pentru copii cu tulburări de spectru autist (TSA) și alte tulburări genetice din Republica Moldova”

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media