Mecanismul de desemnare procentuală funcționează! Alăturați-vă!!!

Stimați parteneri, trebuie să știți, că e meritul Dvs, a celor care ați avut înceredere în AO ”Femeia și Copilul – Protecței și Sprijin” și ați direcționat către noi 2% din impozitul pe venit achitat către stat în anul 2016 și 2017. Ne-am propus să vă fim alături, atunci când vă cerem opinia, dar și când vă informăm despre cum au fost utilizate sumele achitate.

În 2018, din sursele proiectului IM Swedish Development Partner, am procurat și instalat primele 10 containere pentru plastic. Astfel, am putut împreună contribui la susținerea angajării în câmpul muncii a 3 persoane cu dizabilități de intelect, dar și la prevenirea poluării mediului din cauza deșeurilor neselectate.

Am început de la puțin, ca să continuăm perseverent cu alte etape, acțiuni, pentru a ne ordona sfera de deșeuri în oraș.

Vedeți diferența dintre ce a fost și cum este:

În următoarea etapă vom acționa pentru a selecta cartonul și hârtia, dar și sticla.

UNDE AM UTILIZAT BANII ACUMULAȚI DIN MECANISMUL 2%?

Recent, am procurat 10 containere pentru carton și hârtie, trei dintre care le-am achitat cu jumătate din suma acumulată din desemnări pentru anul 2016 (total 30900,15 lei, dintre care pe containere am plătit 15900 lei), două sunt achitate cu banii obținuți din plasticul pe care l-ați pus în containere, iar celelalte cinci containere urmează să le achităm din banii obținuți din vânzarea deșeurilor colectate.

CUM NE PROPUNEM SĂ UTILIZĂM BANII ACUMULAȚI DIN MECANISMUL 2% ÎN CONTINUARE?

  1. Pentru a asigura continuitate inițiativelor începute, am decis ca o parte din banii direcționați de cetățeni pentru anul 2017, să-i cheltuim pe 10 pubele pentru colectarea sticlei, iar primăria Criuleni, va veni cu o contribuție din soldul disponibil cu alte 15 pubele pentru sticlă.
  2. De asemenea, planificăm să organizăm activități sociale (despre care vă vom informa suplimentar) care să promoveze imaginea pozitivă și abilitățile persoanelor cu dizabilități.
  3. Vom suplini suma necesară de mijloace pentru dezvoltarea Centrului de Intervenție Timpurie, pe care ni-l dorim în slujba familiilor ai căror copii, cu vârsta de 0-3 ani se confruntă cu dificultăți de dezvoltare. Centrul dat planificăm să-l inaugurăm în parteneriat cu Centrul de Sănătate Criuleni, deja de la 1 octombrie, 2019.

CUM POȚI PARTICIPA?

  • Depune declarația pe venit până la 2 mai, 2019 la orice oficiu teritorial al Serviciului Fiscal de Stat
  • Completează formularele CET 15 (câmp M2) și CET 18 (câmp M1)
  • Înscrie codul fiscal al AO ”FCPS”: 1012620006495
  • Prin acest gest, vă alăturați misiunii noastre prin care acționăm pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități și dezvoltarea comunităților în spiritul incluziunii.
  • Mai multe informații puteță găsi pe www.2procente.info

După cum vedeți, mecanismul de desemnare procentuală funcționează! Alăturați-vă!!!

Vă mulțumim! 

Echipa AO FCPS

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media