VALORILE- adevărata noastră forță

An de an, ne convingem că activitățile de team-building ajută la consolidarea spiritului de echipă și prevenirea arderii profesionale. Dar ultima activitate, organizată în 18-19 decembrie, a fost inspirațională, fiind axată pe explorarea valorilor personale și felului în care acestea rezonează cu valorile organizaționale.

Cu sesiuni de reflecție personală, fiecare membru al echipei a explorat și a identificat valorile personale care îl motivează și îl ghidează în viața de zi cu zi. A fost o călătorie introspectivă care ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. Prin activități de grup și discuții deschise, am împărtășit valorile noastre personale și am identificat punctele comune. Am creat o listă colectivă de valori cheie, care să reflecte esența și misiunea echipei noastre.

Ne-am concentrat pe modul în care sunt aliniate valorile personale cu cele organizaționale. Prin discuții deschise, joc de rol, am dezvoltat angajamente concrete pentru a integra aceste valori în activitățile noastre de zi cu zi, dar și în deciziile echipei.

Acest team-building a fost nu doar despre a vorbi despre valori, ci și despre a le trăi în acțiune. Ne-am simțit mai conectați, mai aliniați și mai motivați să contribuim la succesul nostru comun”, a menționat Victoria Secu, directoare executivă.

Activitățile derulate au fost ca o gură de aer, de relaxare, de meditație și cred că ne vor influența pozitiv, vom fi mai relaxați psihologic, mai deschiși și motivați că totul ce se face se face cu un scop”, Daniela Sitișco.

Știm acum ce valori individuale aducem în echipă! Anul 2024 ne va ajuta în continuare să explorăm modul în care putem transforma aceste valori într-o forță colectivă pentru a atinge obiectivele noastre comune.

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media