Căutăm persoane noi pentru echipa noastră!

AO “Femeia şi Copilul-Protecţie şi Sprijin” cu sediul în or. Criuleni, anunţă angajarea specialiştilor pentru Serviciul Social “Echipă Mobilă” şi Centrul de Intervenție Timpurie. Scopul serviciului – asistența copiilor cu dizabilități de vârstă timpurie (0-3 ani) cu risc de apariție a tulburărilor în dezvoltare.

DENUMIRE POSTURI VACANTE: Kinetoterapeut (1 funcție) și Psihopedagog (1 funcție).

Cerinţe faţă de candidaţi:

  • Studii superioare în domeniul cerut;
  • Experienţa: cel puțin 1 an;
  • Capacitate de organizare şi planificare a activităţilor curente;
  • Abilităţi de operare cu Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), navigare Internet;
  • Personalitate dinamică, comunicativă, organizată;
  • Fluenţă verbală şi capacităţi analitice;
  • Loialitate şi confidenţialitate în raport cu beneficiarii.

Direcții de activitate a kinetoterapeutului: evaluarea complexă a dezvoltării motorii a copilului; consultarea părinților cu privire la dezvoltarea copilului, selectarea, adaptarea și auto-fabricarea dispozitivelor speciale pentru copiii cu deficiențe motorii, instruirea în utilizarea acestor dispozitive; dezvoltarea împreună cu familia a managementului fizioterapiei; realizarea activităților cu perechea “părinte-copil”, în vederea îmbunătățirii controlului asupra poziției corpului în spațiu, dezvoltării unor mișcări corecte; normalizării tonusului muscular; prevenirii tulburărilor motorii și a complicațiilor secundare; organizarea condițiilor de formare a abilităților motorii; consultarea specialiștilor din cadrul Serviciului privind  dezvoltare motorie a copilului și organizarea de activități.

Direcții de activitate a Psihopedagogului: Evaluarea complexă a dezvoltării comunicative a copilului; consilierea părinților cu privire la dezvoltarea comunicării la copii (individual și în grup); consilierea specialiștilor din cadrul Serviciului, cadrelor didactice, lucrătorilor medicali cu privire la problemele de dezvoltare a comunicării; Realizarea de sesiuni de grup cu copii și părinți (sarcini: socializare, dezvoltarea comunicării).

Candidaţii interesaţi pot depune dosarul, care include: CV, copia diplomei de studii şi a certificatelor de calificare; copia buletinului de identitate, scrisoare de recomandare, scrisoare de intenție, date de contact, la sediul AO FCPS (or. Criuleni, str. Păcii, nr 43, et.2) sau la următoarea adresă de e-mail office@fcps.md.

Termenul limită de prezentare a dosarelor: 21 iunie 2019.

Candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu pe data de 24 iunie, 2019. Dosarele vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate, cu respectarea legislaţiei privind datele cu caracter personal.
Vor fi respinse dosarele, ale căror titulari nu vor îndeplini condiţiile minimale solicitate în specificaţiile postului.

Pentru clarificări puteţi apela la telefoanele: 0248 20 654; 0682412 (Vera Stahi); 069062551 (Ina Cazacu).

 

 

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media