UNICEF Moldova, cu suportul USAID, a distribuit produse de igienă beneficiarilor serviciilor AO FCPS

Circa 75 de familii,  beneficiari ai Asociaţiei Obşteşti „Fiecare contribuie pentru Schimbare”, din raionul Criuleni şi Dubăsari vor primi în această săptămână produse pentru igiena personală, donate de UNICEF Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Asistență Internațională (USAID).

De produse de igienă vor beneficia și angajații și beneficiarii  serviciilor sociale pe care le prestează Asociația, precum: Echipa Mobilă, Centrul de Intervenţie Timpurie “Lăstărel”, Programul de abilitare economică pentru persoane cu dizabilităţi.

„Protecția beneficiarilor noştri este o prioritate, în contextul pandemiei de COVID-19, care au devenit mult mai vulnerabili, din punct de vedere financiar şi social. Mulțumim UNICEF Moldova și USAID pentru acest suport considerabil într-o perioadă complicată pentru întreaga societate”, a declarat Victoria Secu, directoare executivă a AO FCPS.

Pachetul de suport acordat familiilor conţine: soluții pentru dezinfectarea mâinilor şi suprafeţelor, săpun lichid, şampon pentru adulţi, detergenţi pentru rufe, soluţii de curăţat, hârtie igienică, etc.

© 2021. All rights reserved. Crafted with ♥ by Purple Media